logo

Venecijaneri

Proizvodi

Venecijaneri

 • Venecijaneri su ukras svakog enterijera koji vas pritom čuvaju od sunca i radoznalnih pogleda. Kontrolišu pravac i količinu svetlosti i predstavljaju idealno rešenje za sve tipove otvora.

  Izrađuju od kvalitetnih aluminijumskih lamela 25mm što obezbeđuje dug vek trajanja i se montiraju u sam okvir prozora sa njegove unutrašnje strane. Takođe se mogu montirati i na krovne prozore. Sastoje se od metalne plastificirane kutije, mehanizma, sajle i palice za otvaranje i zatvaranje, kao i aluminijumskih traka sa završnom poliesterskom obradom u koloru.

  Namenjeni su za sve vrste stolarije, bez obzira na materijal od koga je stolarija napravljena. Imamo široku paletu boja koju možete uklopiti u vaš enterijer. Vrlo lako se podešavaju, tako da mogu vašoj sobi dati svetlost ili napraviti hladovinu, pružaju osećaj elegancije i harmonije u vašem domu.

  Venecijaneri predstavljaju ekonomičnan ali funkcionalan sistem zaštite od sunca. Veoma su praktični za održavanje i prikladni su kako za dom tako i za poslovni prostor.

 • MaterijalAluminijum
  Bojebela, siva, zlatna i braon
  MontažaMontiraju u okvir prozora i prave se po željenim merama.
  KontroleKomanda se može može postaviti na levu ili desnu stranu, po želji kupca. Uglavnom se postavlja na suprotnu stranu od ručke na prozoru kako bi sto manje smetala. PVC palicom se rotira aluminijuska traka i obezbeđuje željeni stepen propuštanja svetlosti, a kanapom se podiže ili spušta venecijaner.
  Minimalna obračunska mera1m2
  Rok izrade2-7 dana, u zavisnosti od količine i momenta poručivanja
  Garancija2 godine