logo

Rolten Proizvodi

Proizvodi

Rimske Zavese

  • Rimske zavese predstavljaju jedan od ultimativnih trendova kada su u pitanju zavese. Zahvaljujući neograničnim mogućnostima u izboru tkanina od kojih se mogu izraditi, prilagodavaju se apsolutno svakom enterijeru. Ostavljaju utisak luksuza i posebnosti. Sačinjene su od paketo mehanizma i posebno sašivene zavese od materijala po vašem izboru. Lako se održavaju, zahvaljujući kačenju na čičak traku, te je moguće lako ih skinuti, očistiti i vratiti. Rimske zavese su sinonim rafiniranog ukusa, pa se zato u gotovo svim luksuznim časopisima o opremanju enterijera mogu pronaći kao jedan od predloga za lep i moderan dom ili poslovni prostor. Manuelnim upravljačem možete regulisati njihovo podizanje i spuštanje.

    Rimske zavese, imaju funkcionalan izgled koji je savršen za savremeni dom. Uredan i elegantan stil, rimske zavese izgledaju vrlo jednostavno, kada su spuštene materijal je potpuno ravan, a kada se podižu materijal se nabora. Lako se podižu i spuštaju, povlačenjem ili opuštanjem konopca koji prolazi kroz mehanizam. Rimsku zavesu je veoma jednostavno montirati i održavati, u komletu postoji ilustrovano uputsvo za sastavljanje i montiranje. Rimske zavese odlikuje i lako održavanje koje ne iziskuje mnogo vremena.

    Rimske zavese su, po stilu i estetici najpopularnija vrsta zavesa, savršeno se uklapaju u svaki enterijer, bez obzira želite li tradicionalnu ili modernu atmosferu. Dostupne su u širokoj paleti boja i materijala, kao dekorativne i luksuzne. Atraktivne boje, teksture i prozirni materijali, kao i jednostavnost upravljanja, daju prednost u odnosu na već prisutne tipove zastora.